Zelf coach worden

COACHING GEBEURT BIJ ONS VOOR EN DOOR COLLEGA’S. MIDDELS EEN INTENSIEVE TRAINING KAN JIJ JEZELF IN DE BREEDTE ONTWIKKELEN. DURF JIJ DE UITDAGING AAN?

Employability coach

Wil jij jouw collega’s inspireren en motiveren op het gebied van loopbaan vraagstukken én heb je affiniteit met coachen?

Word Employability coach en maak het verschil!

Stuur een korte motivatie via het formulier hieronder en vertel ons waarom jij geschikt bent voor deze rol binnen de organisatie, dan komen wij er tegen november bij jou op terug.

Is er een match? Dan investeren we uiteraard in jou om het beste uit jezelf te halen in jouw rol als Employability Coach. Tijdens de 4-daagse training (eind 2019) van JBBX in Den Haag krijg je alle tools aangereikt om een waardevol coach traject te faciliteren.

Agile (WoW) coach

Onze organisatie is in transformatie en heeft behoefte aan een éénduidige “Way of Working” (WoW). Een manier van werken die naast een gemeenschappelijke taal, ook zorgt voor structuur, flexibiliteit.

Als T-Mobile WoW Coach begeleid je teams in dit proces van transformatie. Je helpt teams bewust te worden van hoe Agile kan helpen om tot betere resultaten te komen en biedt ze tools aan om slimmer samen te werken. Uiteraard investeren wij in jou zodat jij het beste uit jezelf kan halen als WoW Coach.

We bieden je een 6-daagse Agile Masterclass aan, om op een zo hoog mogelijk kennisniveau te komen. Tijdens deze Masterclass krijg je tevens hands-on ervaring mee die nodig is om zelfstandig aan de slag te gaan als Agile coach binnen T-Mobile.

Interesse? Meld je aan via het formulier hieronder. Dan nodigen we je rond november uit voor een selectiegesprek.