Zelf facilitator worden?

FACILITATEN GEBEURT BIJ ONS VOOR EN DOOR COLLEGA’S. DURF JIJ DE UITDAGING AAN?

Agile (WoW) coach

Onze organisatie is constant aan het transformeren en heeft behoefte aan een éénduidige “Way of Working” (WoW). Een manier van werken die naast een gemeenschappelijke taal, ook zorgt voor structuur en flexibiliteit.

Als T-Mobile WoW Coach begeleid je teams in dit proces van transformatie. Je helpt teams bewust te worden van hoe Agile kan helpen om tot betere resultaten te komen en biedt ze tools aan om slimmer samen te werken. Uiteraard investeren wij in jou zodat jij het beste uit jezelf kan halen als WoW Coach.

We bieden je een 6-daagse Agile Masterclass aan, om op een zo hoog mogelijk kennisniveau te komen. Tijdens deze Masterclass krijg je tevens de praktijk ervaring mee die nodig is om zelfstandig aan de slag te gaan als Agile coach binnen T-Mobile.

Interesse? Meld je aan via het formulier hieronder. Dan nodigen we je spoedig uit voor een gesprek.

Management Drives Facilitator

De Management Drives software waar we bij T-Mobile mee werken, meet en maakt inzichtelijk wat een team of een persoon motiveert. Het biedt daarmee een gemeenschappelijke taal om gedrag bespreekbaar te maken en gebruik te maken van de kracht van het team en ieder individu. Als Facilitator word jij opgeleid om in een teamsessie, de teams inzicht te geven in deze eigenschappen en zo de teams binnen T-Mobile te versterken. Voor je aan de slag gaat als facilitator, trainen we je en zorgen we dat je over alle tools beschikt om aan de slag te kunnen!

Interesse? Meld je aan via het formulier hieronder. Dan nodigen we je spoedig uit voor een gesprek.