Learning weeks – We won’t stop learning

21 september tot 8 oktober 2020

De 1ste digitale editie van de Learning Weeks start op 21 september. De weken staat in het teken van WE WON’T STOP LEARNING #TAKE PART.

WE WON’T STOP LEARNING #TAKE PART – Leren is voor iedereen en iedereen doet mee om zichzelf te ontwikkelen. Jij bepaalt wat, hoe en wanneer jij leert. Wij bieden jou de inspiratie en tools om jou te begeleiden in jouw eigen loopbaan! Je kijkt naar wie je bent, wat je kunt en waar je naartoe wilt. Start met jouw ontwikkeling tijdens deze weken en ontdek hoe je jouw loopbaan kunt vormgeven, sterk genoeg wordt om breuken en transities op te vangen en flexibel blijft.

(For the English offer look at the English Activities below or go to the CEO app)

Digitalization:  Hoewel digitalisatie de efficiency en productiviteit kan verhogen, en ons leven makkelijker maakt, vloeit er ook een aantal uitdagingen uit voort. Hoe blijven we op de hoogte van de veranderingen, hoe werkt data gedreven werken en hoe gebruiken we digital tools?

Resilience: Veerkracht bepaalt jouw reactie op plotselinge, onverwachte veranderingen. De mate waarin jij je kunt aanpassen en kan omgaan met verandering maakt jou sterker.

Creativity: creativiteit wordt gekarakteriseerd door de kunst om de wereld vanuit een nieuw perspectief te bekijken, verborgen patronen te vinden, om connecties tussen schijnbaar ongerelateerde fenomenen te vinden en om oplossingen te genereren.

Craftsmanship: Jouw persoonlijke ambacht, kennis en talent is ontzettend waardevol. Deze talenten inspireren ons om datgene te doen wat we leuk vinden en waar we goed in zijn.

Ambition: Waar zie jij jezelf in een aantal jaar tijd? Het is het doel waar je voor werkt en dat waarde geeft aan jouw leven. Je komt erachter door te kijken naar hetgene wat jouw drijft, wat jouw talenten zijn en welke richting jij op wilt.