leadership track *inschrijving gesloten*

Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw persoonlijke ontwikkeling?

Welkom collega! Wat goed dat je deze pagina bekijkt,

De Retail wereld veranderd razendsnel. En er zijn legio redenen aan te voeren waarom en hoe deze veranderingen tot stand komen. Jij merkt het in jouw shop(s) ook dagelijks! En, eerlijk = eerlijk, wat zijn we tot nu toe goed in staat geweest hier mee om te gaan. De constante factor die voor dit succes gezorgd heeft, ben jij! Onze rots in de branding, in jouw winkel!

Maar… om ook klaar te zijn voor de veranderingen van morgen (weet je het nog? Tomorrow Starts Today) hebben we leiders nodig binnen onze Retail organisatie. Wat zeg ik, leiderschap! Dat is wat we nodig hebben. Collega’s die, in positieve zin, hun kop boven het maaiveld uisteken en de schouders eronder zetten. Collega’s die niet alleen zichzelf, hun shop maar ook op regio niveau impact willen EN kunnen maken! Dat is het leiderschap waar wij naar op zoek zijn.

Herken jij jezelf in deze tekst? Lees dan snel verder!

Graag deel ik nog 1 belangrijk punt met je. Transparantie vinden we belangrijk, daarom het volgende:

dit Track is geen sollicitatie Track. Na afloop van het Track kan een postief gevolg zijn dat je een next step in je carriere kan maken, een garantie is het zeker niet.

Met het Leadership Track krijg je een 360-graden kijk in jezelf! Je krijgt alle gelegenheid om ‘your own full potential’ te benutten in dit zinderende 6 maanden durende Track. Met maatwerk, want dat is wat we je bieden. Om dit maatwerk te borgen starten we bij iedere afzonderlijke deelnemer met een persoonlijke intake. Zo weten we zeker dat we de inhoud zo op jou kunnen afstemmen dat we het maximale resultaat gaan behalen, voor jou.Onder bezielende leiding van een ervaren trainster, auteur en coach, ga je de strijd aan met jezelf. Daarnaast heeft het RM team een belangrijke rol. Jouw RM is je Coach en een collega RM jouw persoonlijke Mentor. Hierdoor krijg je ook in de day2day business de beste ondersteuning.

Het niveau en het werktempo liggen hoog en we vragen een flinke dosis inzet van je, maar de beloning is dat dubbel en dwars waard. Samen met 8 andere uitverkorenen gaan jullie een persoonlijke reis doorlopen waar je de rest van je leven op kan terug vallen. Je leert jezelf kennen als nooit tevoren en wordt 1 op 1 begeleid in jouw persoonlijke ontwikkeling.

Dit traject maakt jou niet de volgende manager, maar de volgende leider! Hoe gaaf is dat?