Magenta Belt

Ben jij klaar voor de uitdaging? Kijk dan regelmatig op deze pagina. Momenteel is er namelijk een Belt project in volle gang! Wil je hier meer over weten? check dan deze link: https://t-share.nl/articles/125434

Dit unieke concept geeft jou de gelegenheid om ervaring op te doen op ons hoofdkantoor in Den Haag. Je gaat hierbij een de slag met een breder palet aan competenties dan je normaal in de shop nodig hebt! Dit geeft jou, naast de persoonlijke ontwikkeling, een podium op HQ en HQ krijgt een goed inzicht over wat er speelt in onze shops. Een echte win-win situatie dus!

T-Mobile Retail is een snel veranderende organisatie waarin je je als medewerker constant blijft ontwikkelen. Voor de grootste talenten, met een ambitie om zich in de breedte te ontwikkelen is een exclusief programma ontwikkelt.

Bij het Magenta Belt Project krijg je een 360-graden kijkje in de keuken van de Consumer Sales afdeling. Je krijgt alle gelegenheid je interne netwerk uit te breiden en je doet dit werkend in een inspirerende omgeving! Jij zorgt voor ambitie en drive – wij zorgen voor de tools en de begeleiding die je nodig hebt.

Belangrijk!
-Ook onze collega’s van Telesales zijn van harte welkom om zich in te schrijven!

– Het maakt niet uit of je Flexer bent of bij T-Mobile in dienst, ook niet op welke locatie je werkt en hoeveel uren! Wel moet je bereid zijn om voor een langere periode (ongv. 6 mnd) gemiddeld 1x per week naar Den Haag te reizen

– Het onderwerp hoor je pas op de casting day! Maar houdt er rekening mee dat je voorafgaand al een opdracht kan ontvangen voor de Casting Day. De kandidaat die het beste PvA met de meeste potentie heeft mag aan het definitieve project gaan werken!