WELKOM BIJ T-MOBILE

Welkom collega! Wat fijn dat je er bent!

When you talk, you are only repeating what you already know. But if you listen, you might learn something new -Dalai Lama-

Bij T-Mobile vinden we het belangrijk om te begrijpen wat jou drijft. Als we dat weten kunnen we je  helpen het maximale uit jezelf te halen.

Hoe vaak maak jij het mee in een gesprek met leidinggevende of collega? De ander is constant aan het woord en vertelt aan jou hoe, volgens hem/haar, de wereld in elkaar zit. De voornaamste reden dat jij ‘afhaakt’ tijdens zo’n gesprek is omdat er niet naar je geluisterd wordt. Feitelijk zit je niet in een gesprek maar in een monoloog.

Gelukkig is het bij T-Mobile zo dat we met elkaar in gesprek willen gaan en nieuwsgierig zijn naar wat jou drijft. Waar sta jij elke ochtend voor op? Hoe maak jij plezier? Waar krijg jij energie van? Wat zijn jouw persoonlijke doelen? Dat is de inhoud van de gesprekken die we met elkaar voeren. Die gesprekken noemen we: Great Conversations! Dit is een continu proces waarbij jij een verslag kan maken in jouw persoonlijke Great Conversations document. Daarnaast, heb je 1x per jaar, de Greatest Conversation. Hierbij zoom je, samen met je manager in, op het afgelopen jaar en blik je vooruit naar het komende jaar.

Ook gaan we samen in gesprek over hoe je toekomst er uit zou kunnen zien bij T-Mobile Retail, of bij het T-Mobile hoofdkantoor. Wellicht heb je wel  andere plannen in het vooruitzicht? Ook dan is het belangrijk om het met elkaar te hebben over hoe die plannen er dan uit zien volgens jou. Hoe kunnen wij je nu al helpen om jouw dromen waar te maken? We hebben bijvoorbeeld een breed scala aan hulpmiddelen die we je kunnen aanbieden. Graag geven we je alle informatie die jou kan helpen om een keuze te maken uit deze hulpmiddelen.

Aan de rechterkant alvast een illustratie hoe jouw carrierepad eruit zou kunnen zien. Deze vind je ook terug in jullie back office, vraag zeker naar de elementen die je allemaal op de tekening ziet. Zo werken we samen aan jouw toekomst!

Schrijf je nu in!