WELKOM BIJ T-MOBILE

Welkom nieuwe collega! Wat fijn dat je er bent!

We hebben, speciaal voor jou, een Onboarding traject opgezet. Dit traject bestaat uit groepstrainingen, een coach in de winkel, Great Conversations en de online Start-up Guide. In deze online Start-up Guide geven we je informatie en oefeningen, zodat je zo snel mogelijk aan de slag kunt! De Start-up guide dien je helemaal doorlopen te hebben alvorens je naar de Regiotrainingen gaat.

Via de knop hieronder kom je bij de Start Up Guide. Deze dien je af te ronden voor je de eerste face-to-face training gaat volgen. Als je alle opdrachten hebt gedaan, is jouw kennisniveau up-to-date! Via de andere knop kom je bij een aanvulling op de Start Up Guide, speciaal voor (aankomende) shopmanagers. In het competentiehandboek hiernaast vind je ontwikkeltips voor tijdens je T-Mobile carrière.

Daarnaast zijn er een aantal  trainingen die je dient te volgen. Een welkomstdag waarbij je kennis maakt met het hoofdkantoor en het bedrijf T-Mobile als geheel en een securitytraining waar je alles leert over ons securitybeleid en hoe je omgaat met gevaarlijke situaties. En voor (aankomend) Shopmanagers zijn er ook nog een verzuim- en sollicitatie training. Afrondend volg je 2 dagen regiotraining in je regio, voor collega’s door collega’s. In deze 2 dagen til jij je verkoopvaardigheden naar een next level. Onderaan de pagina zie je wie de trainers zijn in jouw regio.

Overleg met je manager voor welke trainingen jij nog aangemeld moet worden en meld je aan!

Welkom door Erwin Dijkman.

Bij T-Mobile stopt persoonlijke ontwikkeling echter niet na het inwerkprogramma! Sterker nog, dan begint het pas. Gedurende dit programma leer je alle minima van het vak; maar ook voor de toekomst liggen er meerdere ontwikkel mogelijkheden voor het grijpen. Check bijvoorbeeld  het Magenta Track en Magenta Belt. Beide bij uitstek programma’s om jouw een vliegende start binnen Retail te bezorgen!