Wat een mooie resultaten hebben we samen bereikt!! Die deel ik graag met jullie 🙂

1 – Openings Workshop + 30 ‘losse’ workshops

962 leeruren en 421 unieke deelnemers! Dan zijn’zomaar’ wat cijfers die onderstrepen dat het een gave evenementen week was. Allerbelangrijkste is echter het antwoord op de vraag: ‘ Zou je willen dat er nogmaals een Retail Learning Week komt?’

92% van alle respondenten zegt: JA!

Daarnaast hebben ook wij veel dingen geleerd; 1 van de meest in het oogspringende is dat op het moment dat de workshopgever zich goed kan inleven in de belevingswereld van Retail waarderen jullie dit met een hoog (4*+) cijfer. Als er een nieuwe Learning Week zou komen, dan is dat absoluut iets waar we rekening mee proberen te houden.

Onwijs bedankt voor alle inzet, passie, deelname en enthousiasme!

Welkom beste Retailer!

Ingo Voncken
Sr. L&D Manager

Dit is het moment om te investeren in je (persoonlijke) ontwikkeling! Op Maandag 4 Januari, 10.00 uur sharp, is het zo ver! Het officiële Kick Off moment van de Retail Learning Week 2021!
Deze opening wordt gedaan door niemand minder dan Sydney Brouwer! Een begaafd spreker & auteur over Klantgerichtheid & Klantbeleving. Aan de hand van zijn Six Star Service zal hij jullie, in een uur durende presentatie, meenemen in een zinderend verhaal.

Maar ik hoor je al denken: Waarom Sydney Brouwer & deze topics? Nou heel simpel, dit is waar jullie dagelijks mee bezig zijn 🙂 Niet om alleen van bezoekers, kopers te maken, maar nog veel beter; fans! Dit sluit dus perfect aan op de day to day business in Retail.

Er 31! workshops die je kan volgen tussen maandag 4 Januari 10.00 uur t/m vrijdag 8 Januari 15.00 uur. 22 van deze workshops hebben een beperkt aantal deelnemers, 9 kunnen een ongelimiteerde hoeveelheid deelnemers aan. Inschrijven is echter voor ALLE workshops (muv Sydney Brouwer) VERPLICHT. Wat voor workshops er allemaal zijn? scroll snel verder naar beneden, maar zeker weten dat er meerdere interessante tussen zitten voor jou!

Zie onderstaande filmpje om alvast een goede indruk van Sydney te krijgen:

Op zoek naar de Workshops? Scroll dan nog even verder 😉

AANMELDEN

31! workshops! Hier staan ze allemaal, netjes op een rijtje en kun je je inschijven. Let op; inschrijven om te kunnen deelnemen is een must (muv de openingspresentatie van Sydney, die is voor iedereen toegankelijk!) Zonder inschrijving kun je dus niet deelnemen 🙁 En wees er snel bij, want vol=vol.

Op dit moment is inschrijven niet mogelijk.

Op dit moment is inschrijven niet mogelijk.